Loģistikas pakalpojumi

Piegādes no durvīm līdz durvīm

Pakalpojums ietver visas piegādes ķēdes organizēšanu. Mēs maksimāli efektīvi izplānojam pārvadājumu, izmantojot mūsu plašo loģistikas partneru tīklu Skandināvijas valstīs. Turklāt nav svarīgi, vai krava tiek piegādāta uz lielu rūpnīcu vai mazu kafejnīcu, — tā nonāks galapunktā droši un ātri.

Distribūcija

Jūsu krava pamet Latviju vienā kravas mašīnā, lai Somijā sasniegtu desmit dažādus galamērķus? Nekādu problēmu — mēs parūpēsimies par tās efektīvu sadali, uzglabāšanu, pārpakošanu, marķēšanu un piegādi iespējami īsā laikā.

Sadalītās kravas piegādi līdz galamērķiem nodrošinām ar mazākiem auto — sākot ar minibusu, kam ir 1 tonnas ietilpība, līdz 12 tonnu kravas auto.

distribution
Fiksētā laika piegādes

Jūsu kravai jānonāk galamērķī precīzā laikā — noteikti ne vēlāk, bet arī ne ātrāk. Mēs piedāvājam fiksētā laika piegādi, garantējot optimālu maršrutu un izdevīgu kravas uzglabāšanu mūsu partneru noliktavās.

No mūsu klientiem šo pakalpojumu vienmēr izvēlas būvizstrādājumu ražotāji, kā arī uzņēmumi, kas ražo mēbeles lielveikaliem un viesnīcām. Tā viņi var neuztraukties, ka būs jāmaksā par būvtehnikas un mēbeļu montieru dīkstāvi.

Ekspress piegādes

Ir gadījumi, kad klientam steidzami ir nepieciešama krava piegādes vietā un gaidīt kad kravu piegadās ar standarta servisu nav iespējams – mēs piedāvājam ekspress piegādes pakalpojumus mūsu klientiem.

Piemēram, mēs varam piegādāt preces no Latvijas uz Norvēģijas rietumiem tikai 36 stundu laikā līdz klientu durvīm! Lai pārbaudītu ātrākās iespējas, lūdzu, nosūtiet mums pieprasījumu, un mēs piedāvāsim risinājumu ātrpiegādei.  

express delivery
Uzglabāšana un noliktavas pakalpojumi

Līdz ar pārvadājumu pakalpojumiem piedāvājam uzglabāt kravu mūsu termināļos Rīgā, Liepājā, Stokholmā, Oslo, Kopenhāgenā un Helsinkos, kā arī plašajā partneru noliktavu tīklā Skandināvijā.

Mūsu partneru noliktavas izvietotas visās Skandināvijas lielajās pilsētās, lai jūsu krava ātri un droši sasniegtu pat visattālāko vietu kartē. Garantējam, ka mūsu noliktava atradīsies ne tālāk kā 100 kilometrus no jūsu galamērķa.

Noliktavās krava tiek sadalīta piegādei uz vairākiem galamērķiem, sagaida īsto fiksētās piegādes brīdi vai vienkārši tiek uzglabāta jums vajadzīgo laiku.

Muitas pakalpojumi

Inkotermi, HS kodi un muitas procedūras? Mēs zinām par to visu! Mūsu pieredzējušie muitas brokeri nodrošinās jūsu kravas veiksmīgu tranzītu, prasmīgi kārtojot visas formalitātes.

Mēs noformēsim tranzīta dokumentus, eksporta un importa deklarācijas, aprēķināsim ievešanas nodokļus, vajadzības gadījumā nodrošināsim izvešanu uz laiku un muitas kravas izkraušanu, lai to glabātu noliktavā.

Apdrošināšana

Visas mūsu kravas tiek apdrošinātas automātiski. To paredz CMR un NSAB 2000 noteikumi, kuriem mēs stingri sekojam.

Taču šie noteikumi ierobežo kravas vērtību ar 8,33 SDR (aptuveni 8 EUR) par vienu kravas kilogramu. Ja kravas reālā vērtība pārsniedz šo līmeni, mēs iesakām apsvērt papildu apdrošināšanu.

Sadarbībā ar mūsu partneri, pieredzējušo apdrošināšanas kompāniju BALTA, piedāvājam apdrošināt jūsu kravu pret bojājumiem vai vērtības zudumiem, kā arī jebkuriem citiem riskiem un negadījumiem, kas var rasties cilvēku rīcības vai dabas stihiju dēļ.

Nestandarta kravas

Lauksaimniecības tehnika, celtniecības konstrukcijas vai apdares granīts — ja jums ir nestandarta izmēra vai tonnāžas krava, tas nav iemesls raizēm. Mēs atradīsim veidu, kā to piegādāt.

Esam pārvadājuši pat helikopteru un naftas iegūšanas ierīces, tāpēc droši uzņemamies transportēt kravas, kas ir platākas par 2,5 m, augstākas par 2,6 m, garākas par 13,6 m un smagākas par 24 t.

Loģistikā jums viss ir atrisināts?

Saņemiet vēl labāku piedāvājumu:

+371 65801515